جدول کالری انواع گوشت
گوشت دام و طیور | |||
نوع | میزان کالری | ||
سینه مرغ خام با پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۷۲ | ||
سینه مرغ خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۱۰ | ||
بال مرغ خام با پوست (۱۰۰ گرم) | ۲۲۲ | ||
بال مرغ خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۲۶ | ||
ران مرغ خام با پوست (۱۰۰ گرم) | ۲۱۱ | ||
ران مرغ خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۱۹ | ||
دل مرغ خام (۱۰۰ گرم) | ۱۵۳ | ||
جگر مرغ خام (۱۰۰ گرم) | ۱۱۶ | ||
گوشت بوقلمون خام با پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۴۱ | ||
گوشت بوقلمون خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۱۲ | ||
سینه بوقلمون خام با پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۵۷ | ||
ران بوقلمون خام با پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۴۴ | ||
دل بوقلمون خام (۱۰۰ گرم) | ۱۴۰ | ||
جگر بوقلمون خام (۱۰۰ گرم) | ۱۲۸ | ||
ران شترمرغ خام (۱۰۰ گرم) | ۱۱۱ | ||
فیله شترمرغ خام (۱۰۰ گرم) | ۱۲۳ | ||
گوشت بلدرچین خام با پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۹۲ | ||
گوشت بلدرچین خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۳۴ | ||
گوشت اردک خام با پوست (۱۰۰ گرم) | ۴۰۴ | ||
گوشت اردک خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۳۲ | ||
گوشت غاز خام با پوست (۱۰۰ گرم) | ۳۷۱ | ||
گوشت غاز خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۶۱ | ||
گوشت قرقاول خام با پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۸۱ | ||
گوشت قرقاول خام بدون پوست (۱۰۰ گرم) | ۱۳۳ | ||
ران بره خام (۱۰۰ گرم) | ۲۰۱ | ||
راسته بره خام (۱۰۰ گرم) | ۱۳۴ | ||
دنده بره خام (۱۰۰ گرم) | ۱۶۹ | ||
زبان بره خام (۱۰۰ گرم) | ۲۲۲ | ||
جگر بره خام (۱۰۰ گرم) | ۱۳۹ | ||
دل بره خام (۱۰۰ گرم) | ۱۲۲ | ||
قلوه بره خام (۱۰۰ گرم) | ۹۷ | ||
مغز بره خام (۱۰۰ گرم) | ۱۲۲ | ||
گوشت گوسفند خام (۱۰۰ گرم) | ۲۳۴ | ||
گوشت بز خام (۱۰۰ گرم) | ۱۰۹ | ||
گوشت آهو خام (۱۰۰ گرم) | ۱۲۰ | ||
گوشت خرگوش خام (۱۰۰ گرم) | ۱۳۶ | ||
فیله خوک خام (۱۰۰ گرم) | ۱۲۰ | ||
دنده خوک خام (۱۰۰ گرم) | ۲۸۶ | ||
راسته گوساله خام (۱۰۰ گرم) | ۱۱۶ | ||
دنده گوساله خام (۱۰۰ گرم) | ۱۲۰ | ||
ران گوساله خام (۱۰۰ گرم) | ۱۰۸ | ||
جگر گوساله خام (۱۰۰ گرم) | ۱۲۵ | ||
دنده گاو خام (۱۰۰ گرم) | ۱۷۳ | ||
راسته گاو خام (۱۰۰ گرم) | ۱۳۵ | ||
ران گاو خام (۱۰۰ گرم) | ۱۲۸ | ||
جگر گاو خام (۱۰۰ گرم) | ۱۳۵ | ||
دل گاو خام (۱۰۰ گرم) | ۱۰۹ | ||
قلوه گاو خام (۱۰۰ گرم) | ۱۰۲ | ||
زبان گاو خام (۱۰۰ گرم) | ۲۲۲ |